Management

Emil Vamvu – Director General
Domnul Vamvu s-a alăturat Forsev în 1990. A jucat un rol important în conducerea și dezvoltarea companiei. Absolvent al Facultății de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din cadrul Institutului Politehnic “Traian Vuia” din Timișoara în 1983,este un renumit specialist în industria mașinilor grele din România, unde are o experiență de 30 de ani.

Augustin Murgan – Director Economic
Domnul Murgan lucrează în compania noastrădin 2006, având 30 de ani de experiență în domeniul economic. După studiile de la Facultatea de Științe Economice din Timișoara (1977), a acumulat o valoroasă experiență ca administrator, controlor financiar și director economic în mai multe companii.

Simona Mihart – Director de Calitate și Pregătirea Fabricației
Doamna Mihart a început să lucreze la Forsev ca inginer de laborator în 1993 și, de atunci, a urcat constant în ierarhia organizației noastre. Auditor-Șef autorizat QMS (Marea Britanie) în anul 2000, ea și-a îmbogățit performațele academice cu o diplomă în drept (Facultatea de Drept și Administrație Publică, Universitatea ”Spiru Haret”, București, 2011), după ce absolvise, în 1993, Facultatea de Stiința și Ingineria Materialelor, Secția Deformări Plastice și Tratamente Termice – Specializarea Forjă, la Universitatea Politehnică din București.

Tudorel Filipescu – Director Tehnic
Domnul Filipescu face parte din echipa Forsevdin anul 1990. Înainte de această dată a dobândit o importantă experiență în câteva întreprinderi de industrie grea din România. Deține o diplomă de inginer în Tehnologia Construcțiilor de Mașini, obținută la Universitatea din Brașov, în 1982.

Ciocoiu Stelian – Director Aprovizionare
Domnul Ciocoiu lucrează la Forsev de aproape 10 ani. Absolvent al Universității Politehnice din București, Facultatea de Electrotehnică (1986), este una dintre cele mai bune ”achiziții” ale noastre pentru elaborarea de planuri de aprovizionare, bugete de cheltuieli şi plăţi.